back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κ. Καραγκούνης: Ενάμιση χρόνο ο Πολάκης δεν ήξερε τι γίνεται στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες;

Διαβάστε επίσης

«Δεν νοείται, να υπάρχει βουλευτής ο οποίος να έχει άγνοια νόμου, να μην ξέρει ότι δεν πρέπει να έχει εξωχώρια εταιρία ή ότι δεν πρέπει να κάνει συναλλαγές με το δημόσιο», δήλωσε αναφερόμενος στην υπόθεση Πάτση, ο βουλευτής της ΝΔ,Κώστας Καραγκούνης.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρουτζο ο βουλευτής υπογράμμισε ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει πει «θα υπάρχει αρμόδια επιτροπή Πόθεν Έσχες η οποία θα ελέγχει τα ζητήματα αυτά του κάθε βουλευτή». Και εξήγησε:

«Αυτή η επιτροπή-που αποτελείται από συγκεκριμένα πρόσωπα – ελέγχει 6.000 πόθεν έσχες το χρόνο. Τουλάχιστον τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν εκπροσώπηση σε αυτή την επιτροπή. Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα από τα μέλη είναι και ο κύριος Πολάκης. Και το ερώτημα είναι, ενάμιση χρόνο δεν ήξερε τι γίνεται στην Επιτροπή;» 

Τέλος διευκρίνισε ότι δεν αναιρεί το έργο της επιτροπής:« Είναι μέσα αρεοπαγίτες, εισαγγελείς, ελεγκτικό συνέδριο. Οι πάντες.  Θεωρώ ότι γίνεται έργο στην επιτροπή.  Στο Πόθεν έσχες του κυρίου Πάτση, δεν τα βρήκαν όλα εντάξει . Ο κ. Πάτσης ήταν σε έλεγχο και του ζητούσαν να δουν τι γίνεται εδώ και τι γίνεται εκεί και από εκεί προέκυψε και το πρόβλημα» 

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα