back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συναυλία στον Φ.Σ. «Παρνασσός» με τη συμμετοχή του Αθήνα 9.84 για την προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων

Διαβάστε επίσης

Η δωρεά οργάνων αποτελεί τη σπουδαιότερη πράξη ανιδιοτελούς αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, τη μέγιστη έκφραση ανθρωπισμού και αγάπης για την ζωή. 

Η δωρεά οργάνων, είναι δωρεά ζωής!

Σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 στις 20:30, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων, ο Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», ο Αθήνα 9.84 και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών «Γιώργος Καστρινάκης» ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν συναυλία με   το  octeto   της   ορχήστρας  Academica, στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου του Φ.Σ. «Παρνασσός».

Με όχημα τις συνθέσεις του Μότσαρτ, του Χαίντελ και τη μουσική του Πιατσόλα που συνδέονται αρμονικά με τις μελωδίες σύγχρονων Ελλήνων συνθετών αλλά και μέσα από τα συναισθήματα που πηγάζουν από τις αφηγήσεις συνανθρώπων μας που έδωσαν τη δική τους μάχη ζωής, θα μεταδώσουν το μήνυμα υπέρ της δωρεάς οργάνων σε μια προσπάθεια  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του   κοινού   γύρω από αυτό  το σημαντικό   ζήτημα.

Παράλληλα, θα αποτίσουν φόρο τιμής στους αποβιώσαντες και ζώντες δότες οργάνων και ιστών, ενισχύοντας την  ιδέα της  δωρεάς οργάνων στη χώρα μας

Συντελεστές:

Athens Academica Orchestra (Octeto):

Βιολί: Οδυσσέας Κορέλης, Ιρίνα Σαλένκοβα, Αναστάσιος Γρατσίας, Αντονέλλα Τσέφα

Βιόλα: Αντώνης Μανιάς, Γιώργος Γιακουμής

Βιολοντσέλο: Βαγγέλης Νίνα

Κοντραμπάσο: Θεόδωρος Λυγνός

Αφήγηση-τραγούδι: Αθηνά Καστρινάκη (μεσόφωνος)

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα