back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: “Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό”

Διαβάστε επίσης

Μια συγκλονιστική συνέντευξη για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα όταν ήταν μικρός, έδωσε σε δίκτυο της Αμερικής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η επιρροή που έχει τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι , εντός και εκτός γηπέδων, έχει βοηθήσει γενικότερα όλη την πόλη. Ο Γιάννης συνεισφέρει συνεχώς σε διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες, καθώς συνεχίζει να προσφέρει μαζί με τη σύντροφο του μέσα από τη δράση «Milwaukee Diaper Mission».

Ο Greek Freak μίλησε σε ένα αμερικάνικο δίκτυο για τα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα, συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις του.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα.

Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα