back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κλοπ: “Είμαστε η Λίβερπουλ και αντιδράσαμε”

Διαβάστε επίσης

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ομάδα του μετά τη νίκη επί της Νάπολι και τόνισε πως η Λίβερπουλ έχει ποιότητα.

Η Λίβερπουλ μετά από δύο σερί ήττες στην Premier League έβαλε “φρένο” στη Νάπολι (2-0), σπάζοντας το αήττητο σερί που είχε η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα, τόνισε πως οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση, επισημαίνοντας ότι η Λίβερπουλ έχει ποιότητα.

“Ήταν η αντίδραση που ήθελα να δω. Όλοι συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε και το κάναμε, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ήμασταν συμπαγείς και έτσι δεν ήταν ποτέ εύκολο για τη Νάπολι να παίξει. Δεν αμφιβάλλουμε για την ποιότητα, δεν νομίζω ότι κανείς αμφιβάλλει για την ποιότητα της ομάδας. Αλλά αυτό είναι μέρος του προβλήματος επίσης, καθώς δεν δείχνουμε συνέπεια.

Δείξαμε την αποφασιστικότητα που πρέπει να δείξουμε. Είμαστε η Λίβερπουλ, μια κορυφαία ομάδα. Κανείς δεν ξέχασε τι κάναμε πέρυσι, τα παιδιά δεν το ξέχασαν αυτό, αλλά τώρα δεν είναι πραγματικά σημαντικό. Ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να έχει βαρεθεί όταν το λέω, αλλά πρέπει πραγματικά να παλέψουμε. Δείξαμε τα πάντα.

Δεν μετανιώνω για τίποτα, που δεν πήγαμε δηλαδή για τρίτο και τέταρτο γκολ. Αυτό δεν ισχύει. Είχαμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα σε αυτόν τον όμιλο με ένα πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι. Ίσως μάλιστα, να τη βοηθήσαμε λίγο με την απόδοσή μας, γιατί έτσι πήρε όλη την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν και το δείχνει τώρα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα