back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9.84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου καλεσμένος ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη κι αμέσως ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο σε παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου, του ΚΘΒΕ, του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, κ.α σε συνεργασία με σκηνοθέτες όπως οι Δημήτρης Μαυρίκιος (που ήταν και δάσκαλος του) , Γιάννη Χουβαρδά, Αιμίλιου Χειλάκη, Μανώλη Δούνια, και πολλών ακόμα.

Έχει ενσαρκώσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές παραστάσεις όπως «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε», «Πάπισσα Ιωάννα», «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» , «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», «Οθέλλος. κ.α.

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως το «Κάτω Παρτάλι», η «Σκοτεινή Θάλασσα» , «Η Γέφυρα», ενώ αυτή την σεζόν τον βλέπουμε στις επιτυχημένες σειρές της Ερτ1 «Φλόγα και Άνεμος» και «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Την φετινή θεατρική σεζόν ο Αλέξανδρος Βάρθης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η νύχτα των μυστικών», την πρώτη παραγωγή της καλλιτεχνικής ομάδας «The young Quill» που παίζεται κάθε Π/Σ/Κ στο ανακαινισμένο , ιστορικό θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα.

 

 

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα