back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πυκνό μυστήριο με τη δολοφονία του 17χρονου στη Μάνδρα – Σήμερα νέα αυτοψία

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες της δολοφονίας του 17χρονου αγοριού που εντοπίσθηκε χθες Πέμπτη 3 Νοεμβρίου νεκρός στην Μάνδρα Αττικής με τραύμα από πυροβολισμό στον αυχένα . Επί εννέα ώρες εξετάζονταν χθες από τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου .

Ο νεότερος αδελφός του άτυχου παιδιού βρισκόταν  μαζί του στην περιοχή ” Λούτσα” για να μαζέψουν το οικογενειακό κοπάδια προβάτων στο χρονικό διάστημα που συνέβη το μοιραίο . Μόλις βρέθηκε η σορός του 17χρονου, ο 14χρονος αδελφός του είχε εξαφανισθεί, αλλά ώρα αργότερα έφθασε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον πάτερα του, όπου και εξετάζονταν από τα στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών μέχρι τα ξημερωματα.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο μιας ερημικής περιοχής στη Λούτσα της Μάνδρας  από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Δίπλα στη σορό του 17χρονου βρέθηκε ένας κάλυκας  από από κυνηγητικό όπλο. Ο πατέρας φέρεται να υποστήριξε πως ο ίδιος δεν κατέχει καραμπίνα. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα δώσει σαφέστερες απαντήσεις.

Ο πατέρας του θύματος υποστηρίζει πως είχε στείλει τον 17χρονο και τον 14χρονο στην περιοχή προκειμένου να μαζέψουν τα πρόβατα καθώς έπεφτε το σκοτάδι. Από τη μεριά του, ο 14χρονος ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μαζί με τον αδερφό του στα πρόβατα, κάποια στιγμή χωρίστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον βρει. «Δεν μπορούσα να τον βρω και έτσι αποφάσισα να γυρίσω σπίτι», ισχυρίστηκε.

Καταθέσεις λαμβάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και από τα υπόλοιπα 7 αδέρφια -η οικογένεια έχει 9 παιδιά  καθώς και από την μητέρα. Απαντήσεις αναμένονται και από τις κάμερες ασφαλείας μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του 17χρονου, για τις κινήσεις του δολοφόνου του .

Κλιμάκιο του  Ανθρωποκτονιών πρόκειται να μεταβεί σήμερα εκ νέου στη θέση Λούτσα, εκεί όπου βρέθηκε η σορός του 17χρονου, για νέα αυτοψία, καθώς κατά τις χθεσινές έρευνες είχε ήδη νυχτώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης δεν αποκλείεται να ήταν γνώριμος του 17χρονου ενδεχομένως να προέρχεται ακόμα και από το στενό περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας πατέρας και αδελφός κατέθεταν εννέα ώρες στη ΓΑΔΑ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα