back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εθνική Ανδρών: Οι κλήσεις για τα “παράθυρα” του Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει από το ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες τους «παράθυρου» του Νοεμβρίου.

Για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, στα οποία η Εθνική έχει μέχρι τώρα ρεκόρ 4-2, θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τη Λετονία (11/11, 19.00) και θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (14/11, 21.30).

Στις πρώτες κλήσεις, που περιλαμβάνουν 15 παίκτες, υπάρχουν οι επιστροφές του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και του Νίκου Ρογκαβόπουλου, που κεφαλαιοποιούν τις καλές εμφανίσεις τους στην Ιταλία με τη Βενέτσια και στην Τουρκία με την Μερκεζεφέντι αντίστοιχα.

Αναλυτικά, έχουν κληθεί οι Δημήτρης Αγραβάνης (Περιστέρι), Χάρης Γιαννόπουλος (Κολοσσός), Λεωνίδας Κασελάκης (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Χρήστος Σαλούστρος (ΠΑΟΚ), Βασίλης Μουράτος (Προμηθέας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Μερκεζεφέντι), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Βενέτσια), Κωστής Γόντικας (Καρδίτσα), Δημήτρης Μωραΐτης (Περιστέρι), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Προμηθέας), Γιώργος Τσαλμπούρης (Μπέτις) και Όμηρος Νετζήπογλου (Άρης).

Οι προπονήσεις από την Δευτέρα θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) οπότε και θα ακολουθήσει η αναχώρηση για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12/11 η Εθνική θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την Κυριακή (13/11), από όπου και θα επιστρέψει την Τρίτη (15/11).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα