back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάνδρα: «Σκότωσα τον αδελφό μου κατά λάθος» ομολόγησε και συνελήφθη ο 14χρονος

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη ο 14χρονος που νωρίτερα είχε ομολογήσει ότι ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του χθες το απόγευμα στην περιοχή Λούτσα στην Μάνδρα Αττικής.

Ο 14χρονος αδελφός του 17χρονου που εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, το απόγευμα της Πέμπτης στην Μάνδρα Αττικής, ομολόγησε, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ότι αυτός είναι ο δράστης.

Ο 14χρονος πρόκειται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Ο ανήλικος υποστήριξε στις αρχές ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδελφό του και ότι πρόκειται περί ατυχήματος.

Από την προανάκριση που διενεργούσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχαν προκύψει από την αρχή σοβαρές ενδείξεις ότι ο 14χρονος ήταν ο δράστης. Σημειώνεται, ότι μετά την ανθρωποκτονία, στην θέση Λούτσα, ο ανήλικος εξαφανίστηκε από το σημείο, όπου είχε πάει με τον αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα της οικογένειάς τους. Αστυνομικοί τον εντόπισαν αργότερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του. Τελικά, ομολόγησε σήμερα.

Νωρίτερα, ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζοντας ότι είχε λάβει δύο αναφορές τους προηγούμενους μήνες για σωματική κακοποίηση και παραμέληση των 8 παιδιών της οικογένειας τις οποίες διαβίβασε στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα