back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μητσοτάκης αντεπιτίθεται: Εφ όλης της ύλης συνέντευξη του πρωθυπουργού απόψε στον ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή εφ ολης της ύλης συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Στην δημοσιογραφική έρευνα της εφημερίδας «Documento» τις παρακολουθήσεις αναμένεται να «απαντήσει» μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει απόψε το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη χρειάζεται να διερευνηθούν διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές και ιδιαίτερα από την ελληνική Δικαιοσύνη, παρότι δεν προκύπτει καμία τεκμηρίωση του δημοσιεύματος. Πλεονάζουν οι αφηγήσεις, απουσιάζουν τα στοιχεία», δήλωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί η θέση ότι επιχειρείται η πρόκληση εσωκομματικού προβλήματος στη Νέα Δημοκρατία (με τα περί παρακολούθησης του τ. πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης και των συζύγων τους). Μιλούν, τέλος, για «περίεργα» κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό «που έχουν ενοχληθεί από την κυβέρνηση, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τη σημερινή σταθερότητα και ασφάλεια και τα οποία θα προτιμούσαν μια άλλη κυβέρνηση, πιο βολική, και έναν άλλο Πρωθυπουργό, αδύναμο και ελέγξιμο».

Σήμερα το πρωί Πρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην εναρκτήρια εκδήλωση της συνόδου «Pharos Summit 2022», την οποία διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ αναμένεται να αναχωρήσει αργότερα  αναχωρήσει για την Αίγυπτο, όπου θα λάβει μέρος στις εργασίες της συνόδου COP27, στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα