back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Καιρίδης: Να δοθούν αποδείξεις -εάν υπάρχουν- των δημοσιευμάτων για τις υποκλοπές

Διαβάστε επίσης

«Πρέπει να δοθούν οι αποδείξεις -εάν υπάρχουν- αυτών των δημοσιευμάτων, για να μην μείνουμε στη συκοφαντία και στη λάσπη» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων.

«Η Δικαιοσύνη έχει τώρα τον πρώτο λόγο. Πρέπει να καλέσει τους καταγγέλλοντες να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους και εάν δεν το κάνουν τότε θα πρέπει να κινηθεί επίσης  στην κατεύθυνση της συκοφάντησης. Τα ζητήματα αυτά είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να ξεκαθαριστούν όλα», σχολίασε.

Μιλώντας για τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, ο κ. Καιρίδης ανέφερε ότι για κάποιους διακυβεύεται ακόμα και η Δημοκρατία.
«Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν “κατεβάσει” πολλούς ακραίους υποψήφιους οι οποίοι αμφισβητούν ακόμα και το αποτέλεσμα της Προεδρικής εκλογής του 2020 και γενικά έχουν πάρει ακραίες θέσεις προς τα δεξιά του παραδοσιακού πολιτικού φάσματος της Αμερικής» τόνισε.

Σύμφωνα με το κ. Καιρίδη οι Ρεπουμπλικάνοι θα κερδίσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κατά συνέπεια δεν θα μπορεί να ψηφιστεί κανένας νέος νόμος. Μιλάμε ξεκάθαρα για “πολιτική ομηρία” του Τζο Μπάιντεν, υπογράμμισε.

«Για τα επόμενα δύο χρόνια προβλέπεται έντονη αντιπαράθεση της νομοθετικής με την εκτελεστική εξουσία και πλήρες νομοθετικό αδιέξοδο. Με δεδομένο τον διχασμό και την πόλωση μεταξύ των δύο μεγάλων παρατάξεων, των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων, θεωρώ απίθανο να περάσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα