back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έκλεβε καταλύτες αυτοκινήτων στο «Ελ. Βενιζέλος»

Διαβάστε επίσης

Ένας 34χρονος και μια 25χρονη αφαιρούσαν καταλύτες αυτοκινήτων στο «Ελ. Βενιζέλος» και τους πωλούσαν άμεσα προκειμένου να είναι αδύνατος ο εντοπισμός και η ταυτοποίησή τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στους χώρους του εμπορικού πάρκου του αεροδρομίου και να προσπαθούν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες και το οποίο είχε ενοικιαστεί στο όνομα της 25χρονης. Αμέσως μετά το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος οδηγούσε, ενώ διέφυγαν οι συνεργοί του και αναζητούνται.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε σπίτι των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων, πλήθος συμβολαίων για ενοικίαση αυτοκινήτων και τιμολόγιο για πώληση παλαιών σιδήρων και καλωδίων.

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπής καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα