back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εθνική ομάδα: Η 12αδα για το παιχνίδι με την Λετονία

Διαβάστε επίσης

Στο Ηράκλειο για το κρίσιμο αγώνα με την Λετονία την Παρασκευή, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Στην αποστολή βρίσκονται 12 παίκτες, καθώς «κόπηκαν» οι Χρήστος Σαλούστρος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Το πρωί της Παρασκευής θα ταξιδέψουν για την Ελλάδα οι Δημήτρης Ιτούδης και Νικ Καλάθης οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να έχουν ενεργή συμμετοχή ακόμα και στον αγώνα με τη Λετονία, ενώ είναι πιθανή και η συμμετοχή και του Μιχάλη Λούντζη.

Στον αγώνα με το Βέλγιο στην πόλη Μονς τη Δευτέρα η ελληνική ομάδα αναμένεται να είναι ενισχυμένη με παίκτες από την Euroleague, όπως οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου και ίσως κάποιους ακόμη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα