back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Να κληθούν οι εταιρείες να μάθουμε ποιος διαχειρίζεται το Predator

Διαβάστε επίσης

Να κληθούν οι δύο εταιρείες να μάθουμε ποιος διαχειρίζεται το Predator στην Ελλάδα πρότεινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης «διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο το απόρρητο, ώστε σήμερα να μη μπορούμε να βρούμε ποιοι λένε την αλήθεια, ποιοι ψέματα, ποιοι παρακολουθούνται, αν το εκμεταλλεύεται ένα κόμμα ή όχι».

«Σε ένα θέμα διαφάνειας και δημοκρατίας, όπως το θέμα των υποκλοπών, πρέπει με το παράδειγμά σου να δείχνεις πώς πρέπει να κινηθούν τα πράγματα. Ο κ. Ανδρουλάκης όταν κατά τυχαίο τρόπο βρέθηκε ότι στο κινητό του είχε σταλεί το predator, συμπεριφέρθηκε θεσμικά, πήγε αμέσως στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έτσι, θεσμικά, συμπεριφέρθηκε μέχρι το τέλος της διαδικασίας», υπογράμμισε ο βουλευτής.

Ο κ. Κωνστνατινόπουλος σχολίασε και τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ σημειώνοντας πως «τις τελευταίες μέρες διαμορφώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι από τα exit polls μία έντονη κινητικότητα ότι ο Τραμπ πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό το γεγονός δεν επιβεβαιώθηκε και είναι θετικό για τη δημοκρατία. Η Ελλάδα από αυτές τις εκλογές «κέρδισε». Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές αυτές οι διαδικασίες και επηρεάζουν τη χώρα μας στο να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα σε σχέση με τα μεγάλα εθνικά θέματα».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα