back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελλάδα-Λετονία 60-80: Βαριά ήττα στο Ηράκλειο, τελικός ο αγώνας με το Βέλγιο

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λετονία με 60-80 στο κατάμεστο κλειστό του Ηρακλείου, έπεσε στο 4-3 και πλέον είναι τεράστιας σημασίας ο εκτός έδρας αγώνας της Δευτέρας με το Βέλγιο.

Κακή εμφάνιση, ήττα και… μπελάδες για την Εθνική Ελλάδας, που ηττήθηκε από τη Λετονία (60-80) στο Ηράκλειο και έπεσε στο 4-3 στην β’ προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε με σύνθεση ανάγκης, είχε άσχημα ποσοστά (7/32 σουτ στο πρώτο μέρος), δεν είχε συνοχή και δικαίως γνώρισε την ήττα στα Δύο Αοράκια που γέμισαν από τους φίλους της Εθνικής της Κρήτης. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα, η οποία πιέζεται πλέον για τον στόχο της πρόκρισης, αλλά θα έχει τρεις ακόμη παίκτες, τους Καλάθη, Λαρεντζάκη και Παπανικολάου στο πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (14/11 στις 21:30) με το Βέλγιο.

Από την ελληνική ομάδα δεν ξεχώρισε κανείς και σίγουρα κανείς δεν θέλει να θυμάται αυτή τη βραδιά. Οι… παλιοσειρές της Λετονίας, Γιάνις Στρέλνιεκς, Ντάιρις Μπέρτανς και Γιάνις Τίμα έβαλαν 51 πόντους από 16/25 σουτ και οδήγησαν την ομάδα τους στην πρόκριση στην τελική φάση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα