back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εικονικά ενδύματα που παραπέμπουν σε λουλούδια από τη σχεδιάστρια Ying Gao

Διαβάστε επίσης

Με έμπνευση από τον κόσμο των NFTs και του metaverse η σχεδιάστρια μόδας Ying Gao, δημιουργούσε εικονικά ενδύματα που παραπέμπουν σε λουλούδια.

Οι νέες ρομποτικές κρεασιόν είναι ένας συνδυασμός γυαλιού, πολύτιμων μετάλλων και σιλικόνης και είναι παλλόμενες και συστρεφόμενες. Παρότι την προσομοίωση των κινήσεων ανέλαβε ο ειδικός σε θέματα ρομποτικής Simon Laroche, και οι δύο κρεασιόν της κολεξιόν «2 5 2 6» φιλοτεχνήθηκαν χειρωνακτικά από τη Ying Gao.

Η μικρού μήκους ταινία που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει αυτή τη συγχώνευση του πραγματικού με το ψηφιακό, παρουσιάζοντας δύο μοντέλα που φορούν ενδύματα και ζωντανεύουν αργά αργά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ying gao (@livingpod)

«Αν ο ρόλος του σχεδιαστή μόδας είναι να δώσει ένα σχήμα και έναν ρόλο σε υλικά που προορίζονται να ντύσουν το σώμα, μπορούμε να στοχαστούμε πάνω στο ερώτημα του άυλου ενδύματος και του εικονικού σώματος, που στερούνται ύλης, και στο επίπεδο πραγματικότητάς τους, όταν το ψηφιακό έχει γίνει μια πραγματική “δεύτερη φύση”» γράφει, σχολιάζοντας την κολεξιόν «2 5 2 6» η Ying Gao.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα