back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απόψε στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας

Διαβάστε επίσης

«Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί στο σύμπλεγμα των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας, και συγκεκριμένα στη σήραγγα «Αίθρα», τη βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Ολυμπία Οδός.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή σε δύο φάσεις.

Συγκεκριμένα:
• Από τις 19:00 έως 23:00 της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί σταδιακός αποκλεισμός των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και των δύο αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Σε αυτό το διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

• Από τις 23:00 της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2022 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Κόρινθο, με παράλληλη αμφιδρόμηση του κλάδου προς Αθήνα. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από μία λωρίδα (την αριστερή) του αντίθετου ρεύματος, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα περιοριστεί στη δεξιά λωρίδα ενώ η μεσαία λωρίδα θα μείνει αποκλεισμένη ως ζώνη ασφάλειας μεταξύ των δύο αντίθετων κατευθύνσεων, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

Η προγραμματισμένη «Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα