back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιστορικά οχήματα και διακεκριμένοι αθλητές στην Κυριακάτικη μηχανοκίνητη βόλτα

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος “Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες” Ι.Δ.Ο.ΡΟ με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, τη συνεργασία του Αθήνα 9,84 και του ΟΠΑΝΔΑ, διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου μηχανοκίνητη περιήγηση στη πόλη της Αθήνας, με ιστορικά οχήματα και διακεκριμένους αθλητές.

Η μηχανοκίνητη διαδρομή θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί από την Πλατεία Κοτζιά! 1η στάση τα Σεπόλια και τα γήπεδα όπου ανδρώθηκε αθλητικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 2η στάση ο Λόφος του Αρείου Πάγου, 3η στάση το Καλλιμάρμαρο, 4η στάση η Εθνική Πινακοθήκη, 5η στάση ο ανοιχτός χώρος μπροστά από το θέατρο του Λυκαβηττού και 6η στάση το Γήπεδο του Παναθηναϊκού. Εκεί θα παρουσιαστεί η ιστορία του γηπέδου από παλαίμαχους της ομάδας καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Το VAN του Αθήνα 9.84 θα βρίσκεται εκεί και θα προπορεύεται σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης. Τελικός προορισμός ο στίβος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου! Από εκεί θα εκπέμψει ζωντανά, 3 με 4 το απόγευμα, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την ολοήμερη εκδήλωση. Στο μικρόφωνο θα είναι ο Στέφανος Λεμονίδης!

Συμμετέχουν: Λέσχες Μοτοσυκλέτας, η Αθηναϊκή Λέσχη Vespa, ιδιοκτήτες μηχανών Χάρλει , αγαπημένοι Ολυμπιονίκες και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι αθλητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα