back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Μαντσίνι του Άρη

Διαβάστε επίσης

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι και πάλι στα υπόψη του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη είχε απασχολήσει έντονα τους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε ο πρώην προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά αφήνοντας στην άκρη την υπόθεση του Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Μαντσίνι ξαναέρχεται στην επιφάνεια, αφενός διότι ο Ολυμπιακός ψάχνει πάλι εξτρέμ αφού ο Ντε λα Φουέντε θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ και αφετέρου γιατί ο Μίτσελ δεν έχει πάρει τα πράγματα που θέλει από τον Μπόουλερ και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του Μαντσίνι με τον Άρη έφτασαν στα άκρα και τώρα προσπαθούν οι δύο πλευρές να ρίξουν τους τόνους και να βρεθεί μία άκρη.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ετήσιες αποδοχές 330.000 ευρώ και ανέμενε αύξηση τους τελευταίους μήνες από τους κιτρινόμαυρους την οποία δεν είδε. Έτσι, δεν αποκλείεται να αναζητηθεί μία λύση τον Ιανουάριο με ενδεχόμενη πώλησή του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε ενάμιση χρόνο -το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έθεσε τον Μαντσίνι στα υπόψη του Μίτσελ και θα παρθεί η απόφαση αν οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την κίνησή τους προς τον Άρη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα