back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με αλλαγές η Ελλάδα στο φιλικό με τη Μάλτα

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τη Μάλτα στη Βαλέτα, με τον Γκουστάβο Πογέτ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα.

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές αποτελεί το αποψινό φιλικό της Εθνικής Ελλάδας στη Μάλτα στις 19:00, CosmoteSport 1. Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Γιακουμάκη και Παυλίδη, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Οι όποιες αλλαγές αφορούν κατά κύριο λόγο την αμυντική γραμμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα σε κάποιους διεθνείς να δείξουν πράγματα ενόψει και της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Ο ίδιος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον στόχο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και στις σκέψεις τις οποίες κάνει για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει.

Για το ματς με τη Μάλτα είπε: «Θα είναι διαφορετικό για εμάς. Η Μάλτα έχει παίκτες που δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα για να παίξουμε. Είναι η δυνατότητα που δίνεται σε κάποιους παίκτες, γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ, να δείξουν πράγματα στον προπονητή».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα