back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ράντονιτς: “Από τις καλύτερες ομάδες η Φενέρ”

Διαβάστε επίσης

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague την τρέχουσα σεζόν χαρακτήρισε τη Φενερμπαχτσέ ο Ντέγιαν Ράντονιτς, πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, στην Πόλη, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε αρχικά, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην 1η θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη για 1π. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλά “όπλα”».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιες αδυναμίες της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη εξήγησε: «Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Σκεφτόμαστε εμάς. Κάναμε κάποιες προπονήσεις στις οποίες δεν ήμασταν όλοι μαζί. Όμως, έχουν κάνει περισσότερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι καλό για εμάς. Ελπίζω πως θα πάμε εκεί έτοιμοι να δώσουμε το μάξιμουμ, που έχουμε αυτή τη στιγμή. Μετά θα δούμε τι κάναμε και θα το τι αναλύσουμε. Όπως είπα, παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, που έχει εξαιρετική φόρμα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40’».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο, ο Ράντονιτς επισήμανε: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για αυτό. Έχω μιλήσει πολύ τους τελευταίους δυο – τρεις μήνες για την προετοιμασία και όσα έγιναν στα πρώτα παιχνίδια. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις, σίγουρα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δούμε».

Τέλος, για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βελτίωση που έδειξαν οι «πράσινοι» κόντρα στην Μπασκόνια, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Ναι, όπως είπα μετά το ματς ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ειδικά στην επίθεση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, βάλαμε 60π. Ήταν ένα καλό ματς, αλλά θα δούμε. Έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι και θα το αναλύσουμε».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα