back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Πόλη

Διαβάστε επίσης

Την πιο δύσκολη αναμέτρηση της μέχρι τώρα χρονιάς, καλείται να δώσει ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε νίκη-ανάσα με την Μπασκόνια, αλλά οι δύσκολες αναμετρήσεις είναι προ των πυλών. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους την πιο απαιτητική «έξοδο» της μέχρι στιγμής σεζόν. καθώς αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Arena» για την όγδοη αγωνιστική της Eurleague στις 19:45-Novasports Prime.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ωστόσο θα παραταχθούν πλήρεις στην Κωνσταντινούπολη και θέλουν να αποδείξουν ότι κάνουν βήματα μπροστά. Μια ενδεχόμενη ήττα φυσικά θα είναι εντός προγράμματος, αλλά μία νίκη απέναντι στη Φενέρ θα είναι…χρυσάφι.

Απέναντι του ο Παναθηναϊκός θα βρει την μέχρι στιγμής κορυφαία ομάδα της σεζόν, Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, μοιάζει παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ να έχει ήδη βρει την ισορροπία της, και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα