back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υποκλοπές: Κατέθεσε στην εισαγγελέα η Γεροβασίλη – Την Τρίτη καταθέτει ο Βαξεβάνης

Διαβάστε επίσης

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου, κατέθεσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ενώ στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη και ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης προκειμένου να εξεταστεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

«Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την έξοδό της από το εισαγγελικό γραφείο, η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα η Δικαιοσύνη να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Εν τω  μεταξύ, την ερχόμενη Τρίτη θα καταθέσει τελικά στην εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, προκειμένου όπως είπε, η κατάθεση του να δοθεί υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν την Κυριακή στην εφημερίδα Ντοκουμέντο. Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι μία σάρκα το Μέγαρο Μαξίμου, το Pretador και η ΕΥΠ με κοινό τους θέμα τις παρακολουθήσεις.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα