back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού» θα είναι διαθέσιμο γύρω στις 15 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

Θα περιέχει προϊόντα όπως κρέατα και γλυκά, ενώ εξετάζεται αν σε αυτό θα προστεθούν και τα αναψυκτικά.

Tο υπουργείο Οικονομικών αποσύρει όσες οικονομικές ενισχύσεις έχει δώσει στην Κιβωτό του Κόσμου, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση που αφορά καταγγελίες για ασέλγεια σε παιδιά από το ίδιο άτομο και τουλάχιστον τέσσερεις καταγγελίες για βιαιοπραγία εναντίον του και τις οποίες διερευνά η Εισαγγελία ανηλίκων.  Τη δήλωση έκανε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας, μιλώντας στο Mega, τονίζοντας ότι οι καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών είναι συγκλονιστικές και χρειάζονται διερεύνηση.

Στο μεταξύ, Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών και το μήνυμα, “Ας μην αφήσουμε κανέναν να τους χαλάσει το παιχνίδι”, στέλνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Αύριο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών ο ΑΘΗΝΑ 9,84, προτάσσοντας την ανάγκη να ακουστούν και να προωθηθούν τεκμηριωμένες προτάσεις που αφορούν στην παιδική προστασία καθώς και στη στήριξη των πλέον ευάλωτων και αποκλεισμένων παιδιών, ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά. Έτσι φιλοξενεί μέσα από τις αυριανές εκπομπές του απόψεις εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, κοινωνικών δομών και οργανισμών και ενημερώνει για όλες τις σημαντικές πρωτοβουλίες που μπορούμε να αναλάβουμε ως κοινωνία προκειμένου να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα σε σημείο όπου γινόταν διανομή ψωμιού στην νότια Ουκρανία, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθυντής των υπηρεσιών της ουκρανικής προεδρίας Κίριλο Τιμοσένκο. Η επίθεση κατά σταθμού ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μπιλοζέρκα, δυτικά της πρόσφατα απελευθερωμένης Χερσώνας. Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ανακοινώσεις ότι περισσότεροι από 16.000 πολίτες έχουν σκοτωθεί από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία. Την ίδια ώρα η Ουκρανία ζήτησε «επιπλέον στήριξη» από την ΕΕ για να αντιμετωπίσει τον χειμώνα, αφού σχεδόν οι μισές ενεργειακές της υποδομές έχουν «τεθεί εκτός λειτουργίας» λόγω των μαζικών ρωσικών βομβαρδισμών. Την ίδια στιγμή οι αρχές του Κιέβου προειδοποιούν για ενδεχόμενη «πλήρη διακοπή» της ηλεκτροδότησης.

Μια ιστορική χιονοθύελλα βρίσκεται σε εξέλιξη στη δυτική και βόρεια Νέα Υόρκη με το χιόνι να φτάνει σε ορισμένες περιοχές κοντά στα δύο μέτρα με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στις αεροπορικές πτήσεις. Από την σφοδρή κακοκαιρία δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις, για αύριο, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές Θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα