back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Κυβωτό του Κόσμου.

Τέσσερα πρόσωπα εντός της δομής έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το ένα είναι στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου», εις βάρος του οποίου έγινε η πρώτη καταγγελία – η οποία άνοιξε το «γαϊτανάκι» των αποκαλύψεων – από 19χρονο σήμερα νεαρό για σεξουαλική κακοποίηση. Τα άλλα τρία πρόσωπα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο είναι εργαζόμενοι στην «Κιβωτό».

Παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών αποσύρει όσες οικονομικές ενισχύσεις έχει δώσει στην Κιβωτό του Κόσμου , μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Τη δήλωση έκανε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο Mega, τονίζοντας ότι οι καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών είναι συγκλονιστικές και χρειάζονται διερεύνηση.

Στο μεταξύ, Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών και το μήνυμα, “Ας μην αφήσουμε κανέναν να τους χαλάσει το παιχνίδι”, στέλνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Αύριο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών ο ΑΘΗΝΑ 9,84, προτάσσοντας την ανάγκη να ακουστούν και να προωθηθούν τεκμηριωμένες προτάσεις που αφορούν στην παιδική προστασία καθώς και στη στήριξη των πλέον ευάλωτων και αποκλεισμένων παιδιών, ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά. Έτσι φιλοξενεί μέσα από τις αυριανές εκπομπές του απόψεις εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, κοινωνικών δομών και οργανισμών και ενημερώνει για όλες τις σημαντικές πρωτοβουλίες που μπορούμε να αναλάβουμε ως κοινωνία προκειμένου να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, καθώς εξαφανίστηκε 15χρονη. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης, η 15χρονη δεν νοσηλευόταν, αλλά φιλοξενήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής ελλείψει δομών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 15χρονη ξέφυγε από την επίβλεψη της αποκλειστικής και έφυγε από το νοσοκομείο

Το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού» θα είναι διαθέσιμο γύρω στις 15 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη. Θα περιέχει προϊόντα όπως κρέατα και γλυκά, ενώ εξετάζεται αν σε αυτό θα προστεθούν και τα αναψυκτικά.

Η Πολωνία, που διοργανώνει στις αρχές Δεκεμβρίου την υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ, ανακοίνωσε χθες ότι αρνήθηκε την είσοδο στο έδαφός της του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ. «Αναμένουμε από τη Ρωσική Ομοσπονδία να επιλέγει τα μέλη της αντιπροσωπείας της σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της εκ περιτροπής προεδρίας του οργανισμού, που ασκεί φέτος η Βαρσοβία.«Προκλητική που δεν έχει προηγούμενο χαρακτήρισε αυτή την απόφαση της Πολωνίας, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών

Μια ιστορική χιονοθύελλα βρίσκεται σε εξέλιξη στη δυτική και βόρεια Νέα Υόρκη με το χιόνι να φτάνει σε ορισμένες περιοχές κοντά στα δύο μέτρα με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στις αεροπορικές πτήσεις. Από την σφοδρή κακοκαιρία δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις, για αύριο, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές Θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα