back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιστορική χιονοθύελλα στη Νέα Υόρκη: Στα δύο μέτρα το χιόνι – Δύο νεκροί – Κλειστοί δρόμοι

Διαβάστε επίσης

Μια ιστορική χιονοθύελλα βρίσκεται σε εξέλιξη στη δυτική και βόρεια Νέα Υόρκη με το χιόνι να φτάνει σε ορισμένες περιοχές κοντά στα δύο μέτρα με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στις αεροπορικές πτήσεις.

Μπάφαλο και Γουότερταουν, είναι δύο από τις πόλεις που πλήττονται σφοδρά από την κακοκαιρία η οποία θα συνεχιστεί όλο το Σαββατοκύριακο.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ έχει προειδοποιήσει ότι η ορατότητα θα είναι σχεδόν μηδενική θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις και ορισμένες περιοχές μπορεί να παραλύσουν εντελώς εξ αίτιας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Από την σφοδρή κακοκαιρία δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής. Πρόκειται για δύο κατοίκους της περιοχής Έρι Κάουντι οι οποίοι υπέστησαν καρδιακά επεισόδια ενώ προσπαθούσαν να καθαρίσουν το χιόνι από τις αυλές τους.

Δεκάδες πτήσεις που έφθαναν και αναχωρούσαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπάφαλο Νιαγάρα ακυρώθηκαν καθώς επιδεινώθηκαν οι καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα