back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ντόι θα είναι διαθέσιμος για τις κλήσεις του Πογέτ τον Μάρτιο

Διαβάστε επίσης

Ο Αντρέας Ντόι έχει πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και δρομολογούνται όλες οι διαδικασίες για να μπορεί να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ τον Μάρτιο.

Ο Αντρέας Ντόι έχει κάνει φέτος το ξεπέταγμά του, καθιερώνεται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Μίτσελ, ο οποίος του δίνει ευκαιρίες και εκείνος τις έχει αρπάξει από τα μαλλιά.

Επόμενο βήμα η Εθνική Ελλάδας, με τον ίδιο να διαλέγει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μάλιστα έχει ενημερωθεί σχετική αλβανική ομοσπονδία.

Αυτό που απομένει, είναι κάποια διαδικαστικά έγγραφα για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ο Ντόι έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές και των δύο χωρών και είχε το περιθώριο να διαλέξει σε ποια εθνική ανδρών θα αγωνίζεται.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο άλλο εμπόδιο, θα βγουν τα τελευταία χαρτιά που απαιτούνται, και θα μπορεί να βρίσκεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Euro 2024, αποτελώντας ακόμη ένα όπλο για τον Ουρουγουανό προπονητή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα