back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη-οξυγόνο κόντρα στην Βίρτους

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για την 9η αγωνιστική της Euroleague τη Βίρτους Μπολόνια, με στόχο τη νίκη για την ψυχολογική ανάταση αλλά και την βαθμολογική άνοδο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια στις 21:00-Novasports Prime, με στόχο τη νίκη. Το «τριφύλλι» προέρχεται από βαριά ήττα στην Πόλη απέναντι στη Φενέρνμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και ψάχνει τρόπο να επέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η ήττα με κάτω τα χέρια στην Κωνσταντινούπολη για τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε μεγάλη πληγή στον αθλητικό εγωισμό του και κυνηγάει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.

Προβλήματα υπάρχουν για τον Ράντονιτς, καθώς εκτός θα μείνειοι Μάριους Γκριγκόνις λόγω οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα στην Τουρκία, όπου έχασε όλο το δεύτερο μέρος. Όσον αφορά για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, όλο θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά την Βίρτους ο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του, Τορνίκε Σενγκέλια που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Σέμι Οτζελέγε αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα και θα προφυλαχτεί ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.

Η διαιτητική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα