back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θύμα χάκερ η Όλγα Γεροβασίλη – Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά την υπόθεση

Διαβάστε επίσης

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει εκ νέου η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, καθώς όπως καταγγέλλει δέχτηκε ηλεκτρονική επίθεση από χάκερς, οι οποίοι εκτός του ότι πρόσβαλαν τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφεραν να τις αποσπάσουν και χρήματα από τους βουλευτικούς της τραπεζικούς λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα στη δήλωση της αναφέρει: «Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Στο πολιτικό γραφείο της κ. Γεροβασίλη μετέβη κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Γιώργος Κατσίγιαννης, Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα