back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η νίκη με την Άλμπα είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κλείσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, στην αποψινή (21:00-Novasports Prime) αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 6-3, πίσω από τη Φενέρμπαχτσε και μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό, στοχεύουν μόνο στο να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα και να πετύχουν την 7η νίκη τους στην Euroleague και 3η εντός έδρας.

Αυτό θα το προσπαθήσουν απέναντι σε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά είναι πάντα επικίνδυνη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ξεκάθαρος σχετικά με το τι πρέπει να περιμένει η ομάδα του.

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με ένα καλό ρεκόρ, δεν είναι μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μετράει απουσίες και θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να ταλαιπωρείται από… πονοκεφάλους προκειμένου ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει πλήρης την επιθετική υπεροπλία της Άλμπα Βερολίνου.

Για τους Γερμανούς εκτός αποστολής είναι ο από καιρό τραυματίας Μάρκους Έρικσον και ο Λουίς Ολίντε.

Η διαιτητική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Λεάντρο Λεσκάνο (Αργεντινή) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα