back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η stand up comedian Ήρα Κατσούδα… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9, 84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου καλεσμένη η stand up comedian Ήρα Κατσούδα.

Aσχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, εδώ και 10 χρόνια με συνεχείς παραστάσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Σπούδασε οικονομικά, κλασική μουσική, χορό και υποκριτική.

Tο 2017 παρουσίασε την σόλο της stand up comedy παράσταση «Xωρίς Γλουτένη» και το 2019 την δεύτερη με τίτλο «Για γυναίκα, καλή είναι» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και είχε μια συνεχόμενη sold out χρονιά.

 

Τώρα, η Ήρα Κατσούδα επιστρέφει με την τρίτη solo παράστασή της, το “MINIMAL” που παίζεται κάθε Πέμπτη στις 21:30 στο θέατρο Αλκμήνη μέχρι 12 Ιανουαρίου.

Έχει παρουσιάσει διάφορες διοργανώσεις, (απονομες βραβείων, TEDx, καθώς και την τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το 2018)

Συμπαρουσίασε με τον Σπύρο Μαργαρίτη την εκπομπή «Το Δίκτυο» στην ΕΡΤ2.

Μαζί με την Δήμητρα Νικητέα εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το podcast ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ προβάλλοντας με τρόπο ενδυναμωτικό, θετικό και επί ίσοις όροις ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις.

Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί για χρόνια στον χώρο της διαφήμισης.

Στην εκπομπή Solo αυτής της Κυριακής 27/11 μεταφέρει με απολαυστικό τρόπο την ατμόσφαιρα και τον ρυθμό μιας stand up παράστασης σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο!

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα