back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μουντιάλ: Δύσκολη νίκη για την Ελβετία κόντρα στο Καμερούν

Διαβάστε επίσης

Η Ελβετία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022, καθώς στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, επικράτησε με 1-0 του Καμερούν. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, σημείωσε ο Μπρεέλ Εμπολό στο 48ο λεπτό.

Η Ελβετία κατάφερε με μια φτωχή εμφάνιση να πάρει τη νίκη κόντρα στο Καμερούν για την πρώτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 με τον Εμπολό, ο οποίος προχώρησε σε μια όμορφη κίνηση και δεν πανηγύρισε σεβόμενος τη χώρα καταγωγής του, το Καμερούν.

Η ομάδα του Ριγκομπέρτ Σονγκ ήταν πιο απειλητική στο πρώτο μέρος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές φορές που μπήκε στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα οι Ελβετοί να μπουν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο για να διεκδικήσουν τη πρωτιά του ομίλου και να πάρουν τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Βίντμερ, Ελβέντι, Ακάντζι, Φρόιλερ, Τζάκα, Ροντρίγκεζ (90΄ Κομέρτ), Σο (72` Φράι), Βάργκας (81` Ρίντερ), Σακίρι (72` Οκαφόρ), Εμπολό (72` Σεφέροβιτς).

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ριγκομπέρ Σονγκ): Ονανά, Ενκουλού, Ανγκισά, Εκαμπί (74` Ενκουντού), Τσούπο-Μοτίνγκ (74` Αμπουμπακάρ), Γκουέτ, Ονγκλά (68` Οντούα), Φαϊ, Μπεμό (81` Ενγκαμαλέου), Καστελέτο, Τολό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα