12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη μέσω της εφαρμογής Viber

Διαβάστε επίσης

Ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική γίνεται από σήμερα η ενημέρωση των πολιτών από τον Δήμο Αθηναίων.

Μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Viber, κάθε δημότης ή επαγγελματίας που θέλει να γνωρίζει τι νέο συμβαίνει στην πόλη του, έχει πλέον τη δυνατότητα να εγγραφεί στην επίσημη Viber κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και να λαμβάνει τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα του δήμου: Τις επερχόμενες δράσεις και εκδηλώσεις που «τρέχουν» στην πόλη, τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αθήνα, τις ανοιχτές προσκλήσεις για κατάθεση προτάσεων, τις δωρεάν δράσεις για μικρούς και μεγάλους, πληροφορίες που αφορούν τα αδέσποτα ζώα κ.ά.

Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής προβάλλονται οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις των στελεχών της δημοτικής αρχής γύρω από τα σημαντικότερα θέματα επικαιρότητας του δήμου.

Παράλληλα με την ενημέρωση, οι πολίτες που συμμετέχουν στην ομάδα Viber του Δήμου Αθηναίων θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε ψηφοφορίες (polls) για ζητήματα που αφορούν την πόλη.

«Η επαφή μας με τους δημότες και τους επαγγελματίες της Αθήνας γίνεται όλο και πιο άμεση, όλο και πιο ουσιαστική. Μέσα από αυτό το νέο “όχημα” επικοινωνίας που θέτουμε σε εφαρμογή, οι πολίτες μπορούν πλέον όχι μόνο να ενημερώνονται ταχύτατα για κάθε χρήσιμη πληροφορία που αφορά την πόλη, αλλά και να συμβάλουν με τη γνώμη τους στα θέματα της καθημερινότητας. Καλούμε λοιπόν τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να ενταχθούν στη νέα αυτή ψηφιακή κοινότητα του δήμου, βοηθώντας μας να γίνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αθηναίων γίνεται ο πρώτος δήμος στη χώρα που αναλαμβάνει μία τέτοια πρωτοβουλία, αξιοποιώντας την επικοινωνιακή δυνατότητα του συγκεκριμένου μέσου για να έρθει σε πιο άμεση επαφή με τον πολίτη.

Για να εγγραφείτε στην επίσημη Viber κοινότητα, αρκεί να διαθέτετε την εφαρμογή στο κινητό ή το τάμπλετ και να πατήσετε στο παρακάτω λινκ: Η επίσημη Viber κοινότητα του Δήμου Αθηναίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα