back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ισ. Ντογιάκος: Οι Εισαγγελικές Αρχές της Αθήνας δεν «κλώθουν»

Διαβάστε επίσης

Θεσμική απάντηση σε δηλώσεις που διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας για τους ρυθμούς της δικαιοσύνης με αφορμή την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός χαρακτηρίζει τις επίμαχες δηλώσεις «Εντελώς άστοχες και άδικες» καθώς, «ενσπείρουν ανησυχία και αμφιβολίες στους πολίτες» και όπως επισημαίνει με αυστηρό τόνο «με βεβαιότητα, στο τέλος της έρευνας θα απαξιωθούν εκείνοι που τις έκαναν».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ντογιάκου έχει ως εξής:

«Με αφορμή τις άκρως απαξιωτικές δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», στις 24-11-2022, του Βουλευτή της Κυβερνητικής πλειοψηφίας κ. Κωνσταντίνου ΤΖΑΒΑΡΑ, μεταξύ των οποίων και εκείνη ότι «Από το να κάθονται οι εισαγγελείς και να κλώθουν, καλό θα είναι να βγουν στη δράση και αυτή έχει μόνο μία κατεύθυνση», υπενθυμίζεται ότι, επί μακρό χρονικό διάστημα και εν μέσω εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών, οι Εισαγγελικές Αρχές της Αθήνας δεν «κλώθουν», αλλά διερευνούν σε βάθος, προς πάσα κατεύθυνση, με όλα τα εχέγγυα της αμεροληψίας, κυρίως, όμως, με απόλυτη μυστικότητα, τις ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις, που το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολούν την κοινή γνώμη, αλλά και γενικά κάθε υπόθεση».

Μίνα Μουστάκα

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα