back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολλανδία-Εκουαδόρ 1-1: Ο Βαλένσια έδωσε χρυσό βαθμό στην ομάδα του

Διαβάστε επίσης

ο ντέρμπι του 1ου ομίλου ανάμεσα στην Ολλανδία και τον Ισημερινό στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα δεν έβγαλε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 που τους διατήρησε στην κούρσα της πρόκρισης, αλλά δεν έβγαλε ακόμη σε κανέναν απ’ τους δύο «εισιτήριο» για τους «16» απ’ την στιγμή που νίκησε και η Σενεγάλη το Κατάρ.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 6’ με τον Χάκπο, όμως ο Ισημερινός που ήταν πολύ καλύτερος συνολικά στο ματς πήρε τον βαθμό, χάρις στο νέο «χτύπημα» του Ένερ Βαλένσια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η πρόκριση για τα νοκ-άουτ θα κριθεί στην 3η αγωνιστική, όπου η Ολλανδία θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στο Κατάρ που έχει ήδη αποκλειστεί και ο Ισημερινός θα παλέψει για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Σενεγάλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς Φαν Χάαλ): Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιονγκ, Κόπμαϊνερς (80’ Ντε Ρουν), Κλάασεν (69’ Μπερχούις), Μπέρχβαϊν (46’ Ντεπάι), Xάκπο (79’ Βέγκχορστ).

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (Γκουστάβο Άλφαρο): Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Χινκαπιέ, Πορόσο, Τόρες, Εστουπινιάν, Καϊσέδο, Μέντες, Πλάτα (90’ Ιμπάρα), Ένερ Βαλένσια (90’ λ.τρ. Κ. Ροντρίγκες), Εστράδα (74’ Σαρμιέντο).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα