back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κρήτης επεκτείνονται οι έρευνες για εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, μετά την έκδοση νέας Navtex που ανακοινώθηκε σήμερα από το Πολεμικό Ναυτικό.

“Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές, οι οποίες θα φέρουν και πάλι τη Ν.Δ πρώτη και αυτοδύναμη“, το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Καλλιθέα. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τα διλήμματα των εκλογών πια, είναι πάρα πολύ ξεκάθαρα: “θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά και ψηλά ή θα γυρίσουμε πίσω σε ένα παρελθόν που έχουμε ξεχάσει;”

Αφού ο κ. Μητσοτάκης “μυρίζει” εκλογές ας τις προκηρύξει άμεσα για να σωθεί η κοινωνία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Για την συγκλονιστική υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκπομπή στον alpha, διαβεβαιώνοντας ότι τα παιδιά δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. «Μας ενδιαφέρει να δούμε τι έγινε με τα οικονομικά καθώς έγιναν σημαντικές δωρεές και στη συνέχεια στόχος μας είναι να υπάρχουν λιγότερα παιδιά στις δομές. Το καλύτερο για τα παιδιά είναι να φεύγουν από αυτές τις δομές είτε με αναδοχή είτε με υιοθεσία», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες 14 ατόμων, οι οποίοι αποτελούν μέλη των τριών συμμοριών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου.

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που προέβαινε σε παράνομες εκδόσεις διπλωμάτων οδήγησης προχώρησε η Αστυνομία συλλαμβάνοντας 13 άτομα, μεταξύ των οποίων, 8 ιδιοκτήτες σχολών οδηγών και 4 υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών στην Αθήνα. Στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα 58 άτομα ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία υπολογίζεται ότι, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2022, τα μέλη της οργάνωσης, πέτυχαν να χορηγήσουν με παράνομο τρόπο 340 άδειες ικανότητας οδήγησης και Πιστοποιητικά Επαγγελματικής Ικανότητας, αποκομίζοντας όφελος ύψους 680.000 ευρώ. Το κύκλωμα λάμβανε 2.000 από κάθε υποψήφιο για την απόκτηση διπλώματος προκειμένου να του δίνουν τις απαντήσεις με ηλεκτρονικά μέσα κατά τη διάρκεια των γραπτών εξετάσεων.

Ανοιχτά θα είναι αύριο Κυριακή τα Εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα με προσφορές και εκπτώσεις για τους καταναλωτές στον απόηχο του Black Friday και εν αναμονή του Cyber Monday.

Οκτώ νεκροί και 12 αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τις πλημμύρες και νεροποντές που έπληξαν τον νησί Ίσκια στη νότια Ιταλία σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό υποδομών, Ματέο Σαλβίνι. Οι δήμαρχοι της περιοχής ζητούν από τους πολίτες να μην μετακινηθούν, μέχρι την λήξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Στην αθλητική επικαιρότητα,

Για την 2η αγωνιστικής του Γ΄ και του Δ΄ ομίλου του Μουντιάλ,

Τυνησία – Αυστραλία 0-1.

Πολωνία – Σαουδική Αραβία, 2-0

Γαλλία – Δανία 0-0 στο ημίχρονο

και στις 9 Αργεντινή – Μεξικό.

Και ο καιρός

Νεφώσεις για αύριο στην Αττική με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Θερμοκρασία από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα