12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Ελέγχους σε έξι μονάδες παιδικής προστασίας και φροντίδας της Αττικής προανήγγειλε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, με ‘’έναυσμα’’ όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, δημοσιεύματα σχετικά με περιστατικά κακοποίησης.

Ο έλεγχος θα επικεντρωθεί ‘’στην εξέταση προσώπων για τη διαπίστωση τυχόν συνθηκών κακοποίησης ή βαριάς παραμέλησης των φιλοξενουμένων, όπως και στις ενέργειες διαχείρισης και εν γένει της ποιότητας και επάρκειας των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και των παρεχομένων υπηρεσιών.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Δικαιοσύνης για την Κιβωτό του Κόσμου, με τους εισαγγελείς ανηλίκων να λαμβάνουν καθημερινά καταθέσεις. Σε εξέλιξη και ο οικονομικός έλεγχος των δομών από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. Στο μικροσκόπιο των ελέγχων, εκτός από το επίσημο ταμείο της οργάνωσης, βρίσκονται και τουλάχιστον 15 στελέχη της.

Ποινή 3ων ετών και εννέα μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 47χρονη εργαζόμενη σε βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης για κατ’ εξακολούθηση άσκηση σωματικής βίας σε τουλάχιστον 10 βρέφη στη δομή που εργαζόταν. Η κατηγορούμενη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Ανακοίνωση για 13χρονη που απήχθη χθες από το Μεταξουργείο, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού. Ονομάζεται Ταμπαράκ, είναι μετρίου αναστήματος, 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, κόκκινα παπούτσια και μαύρο φούτερ. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Ανοιχτά μπορούν να είναι σήμερα τα καταστήματα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Στο μεταξύ ξεκινά η διάθεση των χριστουγεννιάτικων ελάτων. Η τιμή τους αναμένεται να είναι αυξημένη κατά 5 με 10% εξαιτίας της αύξησης του κόστους μεταφοράς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 8.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι σε Αργυρούπολη, Ελληνικό και Γλυφάδα λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων.

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Χερσώνα, δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση των ρωσικών και φιλορωσικών δυνάμεων από την περιοχή, καθώς οι δυνάμεις τους έχουν σταθμεύσει στην ανατολική όχθη του Δνείπερου, απ’ όπου βομβαρδίζουν τακτικά την πόλη.

Εικόνες καταστροφής στο νησί Ίσκια της Κάτω Ιταλίας περιοχές του οποίου είναι σχεδόν ολοκληρωτικά καλυμμένες από τόνους λάσπης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και 13εις είναι οι αγνοούμενοι. Πολλά άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα στα σπίτια τους, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Για την 2η αγωνιστικής του Γ΄ και του Δ΄ ομίλου του Μουντιάλ, Αργεντινή-Μεξικό: 2-0. Γαλλία-Δανία: 2-1. Τυνησία-Αυστραλία: 0-1. Πολωνία-Σαουδική Αραβία: 2-0.

Και ο καιρός

Νεφώσεις στην Αττική με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα