back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτά για μια ακόμη ώρα θα είναι τα καταστήματα, ενώ αυξημένη και σήμερα είναι η προσέλευση των καταναλωτών.

Αντίστοιχα αυξημένος – κατά περίπου 10-12% σε σχέση με πέρυσι – είναι ο τζίρος των καταστημάτων, το τελευταίο 3ημερο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, Βασίλη Κορκίδη.

Διημερη επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αύριο θα συμμετάσχει στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών. Νωρίτερα, ενώ το απόγευμα συνοδευμένος από τη σύζυγό του, θα γίνουν δεκτοί από τον βασιλιά Κάρολο. Αναμένεται να συζητηθεί το πλάνο της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των πρώην βασιλικών εγκαταστάσεων στο Τατόι.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, η 21νος ετών φοιτήτρια από τα Χανιά που νοσηλευόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να δώσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Αύριο, απολογείται ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη τη νεαρή κοπέλα. Μαζί με τη συνοδηγό του ίδιου ΙΧ βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Με την καθιερωμένη εκδήλωση στη γέφυρα του Γοργοπόταμου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από την ανατίναξή της από τις αντάρτικες ομάδες του Άρη Βελουχιώτη και του Ναπολέοντα Ζέρβα με την συνεργασία ‘Άγγλων σαμποτέρ στις 25 Νοεμβρίου 1942. ‘’Για μεγαλειώδη πράξη της ενωμένης εθνικής αντίστασης με αποφασιστική επίδραση στην έκβαση του μακροχρόνιου αγώνα των δυνάμεων της ελευθερίας και της δημοκρατίας εναντίον του φασισμού και του ναζισμού’’ έκανε λόγο ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Στο πλευρό της ακριτικής Ελλάδας η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας. Αντιπροσωπεία της ΕΝΠΕ με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Καστελόριζο, κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω, ενώ κατά τη συνάντησή τους με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους στην Πατρίδα.

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στις Βρυξέλλες μετά τη ήττα της Βελγικής εθνικής ομάδας από το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι σταθμοί του μετρό και αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης αποκλείστηκαν, ενώ η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους και φιλάθλους να αποφεύγουν τις περιοχές που εκδηλώθηκαν τα επεισόδια.

Στον Άγιο Ιωάννη, στον Νέο Κόσμο, επιχείρησαν σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της Κυριακής της Καθαριότητας. “Κάθε Κυριακή βαθύς καθαρισμός σε δρόμους, πλατείες και πεζοδρόμια σε μια ολόκληρη περιοχή της Αθήνας, με την ομάδα καθαριότητας στην πρώτη γραμμή”, το μήνυμα του αρμόδιου αντιδημάρχου, Νίκου Αβραμίδη.

Στην αθλητική επικαιρότητα και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Στους σημερινούς αγώνες του 5ου και του 6ου ομίλου,

Κροατία – Καναδάς: 2 – 1 στο ημίχρονο

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα: 0-1 και Βέλγιο – Μαρόκο: 0-2

Στις 9: Ισπανία – Γερμανία.

Και ο καιρός

Νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 11,7 βαθμοί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα