back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες ο Ουίλμπεκιν στη Φενέρ

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σκότι Ουίλμπεκιν, όταν η Φενερμπαχτσέ θα επισκεφτεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ, Δημήτρης Ιτούδης, είδε τον Αμερικανό να τραυματίζεται στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης με τη Γαλατασαράι, της οποίας προπονητής είναι ο πρώην συνεργάτης του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ανδρέας Πιστιόλης.

Το ευχάριστο για τον Ιτούδη και τον Ουίλμπεκιν είναι πως ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός, με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Φενερμπαχτσέ να κάνουν λόγο για απουσία δύο έως τριών εβδομάδων από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Ουίλμπεκιν έχει τον δεύτερο καλύτερο μέσο όρο σε πόντους την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague, με 12,5 πόντους, ενώ μετρά και 2,1 ριμπάουντ, αλλά και 3,1 ασίστ μέσο όρο. Εξάλλου, ο Ιτούδης τον έχει ξεκινήσει βασικό και στις 10 αναμετρήσεις στη διοργάνωση φέτος, με την ομάδα της Πόλης να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 9-1, στην πρώτη σεζόν του Ουίλμπεκιν στον σύλλογο.

Δεδομένη είναι η απουσία του Αμερικανού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Παρασκευή (2/12), για την 11η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και με αυτήν απέναντι στην Άλμπα στο Βερολίνο, στις 8 Δεκεμβρίου για την 12η αγωνιστική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα