back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κολοσσός – ΑΕΚ 73-67: Ο Σταρκς ηγέτης στη νίκη της ομάδας της Ρόδου

Διαβάστε επίσης

Με τον Τι Τζέι Σταρκς να είναι ασταμάτητος στην τέταρτη περίοδο, φτάνοντας τους 25 πόντους, και τους συμπαίκτες του να μαζεύουν συνολικά 24 επιθετικά ριμπάουντ, ο Κολοσσός επιβλήθηκε 73-67 της ΑΕΚ στη Ρόδο για την 7η αγωνιστική της Basket League.

O Κολοσσός έκοψε τη φόρα thw AEK επικρατώντας με 73-67 στη Ρόδο, νίκη που βασίστηκε στην έκρηξη του Τι Τζέι Σταρκς στην τέταρτη περίοδο και φυσικά στα 24 επιθετικά ριμπάουντ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, που είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης των θαλασσί και τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος, κινήθηκε πάνω από τα εφετινά στάνταρντ του, έφτασε τους 25 πόντους με τρία μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο και χάλασε την αμυντικά ισορροπία της Ένωσης, που στερήθηκε ανάλογων λύσεων στην επίθεση.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη που επέστρεψε ως αντίπαλος στη Ρόδο απέτυχε να ελέγξει το αμυντικό ριμπάουντ και αφήνοντας τους γηπεδούχους ν’ ανανεώσουν τόσες πολλές επιθέσεις ήταν επόμενο ν’ αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα και να μην γλιτώσει την ήττα, πέφτοντας στο 5-2.

Από την πλευρά του ο Κολοσσός, που είχε αρχίσει με 1/12 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο αλλά βρήκε 7/23 στο δεύτερο, ανέβηκε στο 3-4 χάρη στο 3-0 που μετράει εντός έδρας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα