back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Αραμπατζή: Μοναδικές γιορτινές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά της πόλης

Διαβάστε επίσης

Παραμυθένια πόλη θα θυμίζει αυτά τα Χριστούγεννα η Αθήνα. Από την 1η Δεκεμβρίου και για περισσότερο από έναν μήνα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές γιορτινές εμπειρίες, σε κάθε σημείο της πόλης.

Ο Δήμος της Αθήνας σχεδίασε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι το οποίο επιμελήθηκαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το This is Athens και ο Αθήνα 9.84.

Θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- δράσεις για όλη την οικογένεια, μουσικές παραστάσεις, “χριστουγεννιάτικα χωριά”, πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, στις 19.15, στην πλατεία Συντάγματος, θα “ανάψει” το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Αυτή η ξεχωριστή γιορτή, φέτος θα λάβει διεθνή χαρακτήρα, καθώς δήμαρχοι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν με τον Δήμαρχο Αθηναίων στη φωταγώγηση του δέντρου, στέλνοντας όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών», είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Νίκη Αραμπατζή.

«Από τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, μια σειρά από καινοτόμες και ποιοτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του ΟΠΑΝΔΑ, τα Μουσεία, τις Βιβλιοθήκες, την Πινακοθήκη, το Κέντρο Τεχνών, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης στις επτά Δημοτικές Κοινότητες ενώ και ο Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά» επιστρέφει ανακαινισμένος και υποδέχεται το κοινό με δωρεάν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις», πρόσθεσε η κ.Αραμπατζή.

«Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, οι γειτονιές της Αθήνας, από την Αχαρνών και τη Λαμπρινή μέχρι το Παγκράτι και την Ελληνορώσων, μεταμορφώνονται σε «χριστουγεννιάτικα χωριά». Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους ενώ εκεί θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέτες και ταχυδακτυλουργοί» ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα