back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ντιναμό Τιφλίδας – Ολυμπιακός 9-21: Καταιγιστική η ομάδα του Μιλάνοβιτς

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στην Τιφλίδα με αντίπαλο την Ντιναμό επικρατώντας με 9-21, για τη 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League στο πόλο ανδρών. 

Στην πρώτη του Ευρωπαϊκή έξοδο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ντιναμό Τιφλίδας που τον περασμένο Μάιο είχε κερδίσει τους Πειραιώτες στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League την περσινή σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο.

Φέτος όμως οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς δεν είχαν…όρεξη για αστεία και μετά τη σπουδαία νίκη επί της Προ Ρέκο στην πρεμιέρα, πέρασαν εντυπωσιακά από την Τιφλίδα απέναντι στην Ντιναμό που στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στην έδρα της από την Μπαρτσελονέτα με 14-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 3-8, 3-3.

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Γκιάπιας, Κιριακίντι, Ακχβελαντιάνι 2, Ντζιχτσιαρένκα, Τσεσελασβίλι, Βλάχοβιτς, Γιακχάια 2, Σάριτς 1, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίντζε 2, Μαλισάου, Πιέσιβατς 2, Ραζμάντζε.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 7, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα