back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Επανήλθε στις προπονήσεις ο Παλάσιος

Διαβάστε επίσης

Η επάνοδος του Σεμπαστιάν Παλάσιος σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, 22 μέρες μετά τη θλάση που υπέστη στο δικέφαλο μηριαίο, ήταν η πιο σημαντική «είδηση» της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο γήπεδο της Πέγειας όπου θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες εννέα μέρες η χειμερινή προετοιμασία των «πράσινων», ο Παλάσιος προπονήθηκε κανονικά έπειτα από 22 μέρες, καθώς συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις του προγράμματος και έδειξε πως έχει αφήσει πίσω  τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, μετρώντας αντίστροφα για να επανέλθει πλήρως και στα παιχνίδια της ομάδας.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον προφυλάξει απ’ το πρώτο φιλικό της Πέμπτης (1/12) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και το πιο πιθανό είναι να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο φιλικά τεστ, με την Πάφο (4/12) και τη Νέα Σαλαμίνα (7/12) για να ξαναβρεί το ρυθμό του μετά από την απουσία του τις τελευταίες εβδομάδες.

Το φιλικό της Πέμπτης (1/12) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ώρα έναρξης στις 14:00, διότι οι Ισραηλινοί θέλουν να αναχωρήσουν αμέσως μετά για την πατρίδα τους. Αυτό πάντως θα οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση και των τριών αγώνων που θα δώσει ο Παναθηναϊκός απ’ την COSMOTE TV.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα