back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντάλιτς: «Κορυφαία ομάδα το Βέλγιο, δεν ξεγελιόμαστε από φήμες»

Διαβάστε επίσης

Ούτε η κακή αγωνιστική εικόνα του Βελγίου στα πρώτα δύο παιχνίδια του στο Μουντιάλ του Κατάρ, ούτε τα δημοσιεύματα περί ρήξης στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων» πρόκειται να αποπροσανατολίσουν την Κροατία, ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα των δύο ομάδων.

«Παίζουμε εναντίον της δεύτερης καλύτερης ομάδας του κόσμου, που ήταν και στο Νο 1 (σ.σ. στην κατάταξη της FIFA). Είναι σπουδαία ομάδα και, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε, δεν θα διαλέγαμε να είναι αυτό το αποφασιστικό ματς» δήλωσε ο προπονητής των “χρβάτσκι”, Ζλάτκο Ντάλιτς, και τόνισε στη συνέχεια: «Δεν θα ξεγελαστούμε από την κατώτερη απόδοσή τους στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Μετά από μία απογοητευτική ισοπαλία (0-0) με το Μαρόκο στην πρεμιέρα, η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ νίκησε 4-1 τον Καναδά και προπορεύεται στον 6ο όμιλο. Χρειάζεται πλέον μόλις ένα βαθμό απέναντι στο Βέλγιο για να περάσει στους «16», αλλά ο Ντάλιτς ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει για την ισοπαλία:

«Θα παίξουμε όπως εναντίον του Καναδά, με υψηλή ποιότητα και υψηλό ρυθμό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Βέλγιο είναι κορυφαία ομάδα, έχει τον Ντε Μπρόινε και τον Αζάρ και δεν θα ξεγελαστούμε από τις ιστορίες των ΜΜΕ και κάποιες φήμες. Δεν έγιναν μέσα σε μία νύχτα κακοί ποδοσφαιριστές. Δεν εστιάζω σε καμία άλλη παράμετρο, μόνο στη δύναμη και την ποιότητά τους» υπογράμμισε ο Κροάτης ομοσπονδιακός, ο οποίος πρόσθεσε ότι προετοιμάζει την ομάδα του θεωρώντας ως δεδομένο ότι ο Ρομέλου Λουκάκου θα ξεκινήσει βασικός, παρότι προέρχεται από τραυματισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα