back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κόρη του Πελέ καθησυχάζει από το Κατάρ για την υγεία του πατέρα της

Διαβάστε επίσης

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, 55 ετών, που βρίσκεται στο Κατάρ για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθησύχασε τους φιλάθλους και θαυμαστές του διάσημου πατέρα της, για το θέμα της υγείας του.

Με μήνυμα της στο λογαριασμό της στο Instagram, καθησύχασε τους φιλάθλους και θαυμαστές του διάσημου πατέρα της, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι ο 82χρονος «μάγος» της μπάλας, ο οποίος έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στη νότια πλευρά του Σάο Πάουλο,

Ο Πελέ έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό O’ Globo, κατά την άφιξή του στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», το ιατρικό επιτελείο που τον φροντίζει, επιβεβαίωσε την ύπαρξη οιδήματος και επίσης εντόπισε μια «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια», όπου παρατηρείται δυσκολία στην αναπνοή.

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας.

Η κόρη του Κέλι Νασιμέντο, έγραψε στα social media: «Τα μέσα ενημέρωσης έχουν….τρελαθεί ξανά και θέλω να φέρω λίγη ηρεμία. Ο μπαμπάς μου νοσηλεύεται, ρυθμίζει την αγωγή του, τα φάρμακα.

Δεν πρόκειται να πάρω μια πτήση για να τρέξω εκεί. Τα αδέρφια μου είναι στη Βραζιλία για επίσκεψη και εγώ θα πάω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όχι εκπλήξεις, ούτε έκτακτη ανάγκη. Εκτιμούμε πραγματικά όλη τη στοργή και την αγάπη που δείχνετε!!»

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα