back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κουτσούμπας για το ΕΣΥ: Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο έκτρωμα

Διαβάστε επίσης

«Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο έκτρωμα που έχει ήδη απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού και σύσσωμο τον ιατρικό κόσμο», είπε απευθυνόμενος προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας τους κυβερνώντες «σάπιους μέχρι το μεδούλι».

Όπως ανέφερε,με το νομοσχέδιο αυτό η κυβέρνηση έχει πετύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία,να μην έχει μαζί της ούτε μια ένωση νοσοκομειακών γιατρών,ούτε έναν φορέα υγειονομικών, καθώς έχει καταδικαστεί απ´όλους.
«Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι τα μεγάλα κοράκια της υγείας, οι κλινικάρχες και οι μεγάλες αλυσίδες στον χώρο της », παρατήρησε ο κ.Κουτσούμπας,λέγοντας ότι πρόκειται για μια αντιδραστική τομή στη δημόσια περίθαλψη, για την οποία έβαλαν το χεράκι τους όλες οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση φέρνοντας την τελευταία στιγμή διατάξεις για τα μισθολογικά των γιατρών,αυτοαναιρείται και αυτογελοιοποιείται ,αφού δεν μας εξηγεί τί χρειάζονται τα ιδιωτικά ιατρεία, όταν υποτίθεται ότι βελτιώνει τόσο πολύ τους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ.

Αίτηση ονομαστικής ψηφοφορίας τόσο επί της αρχής του νομοσχεδίου, όσο και επί των επίμαχων άρθρων 7 και 10, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχη πρωτοβουλία θα υπάρξει και από το ΚΚΕ.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα