back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Δοκιμασία στην έδρα της Αναντολού Εφές

Διαβάστε επίσης

O Oλυμπιακός είναι έτοιμος απόψε να δώσει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Σημαντικό ματς καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια. 

Στις 19:30-Novasports Prime, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Ένα ματς-πρόκληση για τους Πειραιώτες όχι μόνο γιατί θα τεστάρουν τις δυνατότητές τους κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο αλλά και επειδή θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη ρεβάνς.

Αυτή για την ήττα στον ημιτελικό του Βελιγραδίου, όταν και το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν πήρε την πρόκριση στην εκπνοή με το μεγάλο τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς. Υπάρχει ακόμη στο μυαλό των «ερυθρολεύκων», όσο και αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, σχολιάζοντας πως από τη Σερβία έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν από το βράδυ της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη έχοντας 13 παίκτες στην αποστολή, αφού λόγω μιας κάκωσης στη δεξιά φτέρνα κάκωσης στη φτέρνα ο Άλεκ Πίτερς ήταν αμφίβολος. Πάντως ο Αμερικανός αναμένεται να είναι διαθέσιμος και έτσι δεν θα μπει στη δωδεκάδα ο Τζορτζ Πάπας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα