back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 01-12-2022

Διαβάστε επίσης

Πρώτη Δεκεμβρίου σήμερα, μπαίνουμε και επίσημα στην εορταστική περίοδο.

Ο εορταστικός διάκοσμος της Αθήνας ολοκληρώθηκε- με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα για πρώτη φορά- και κορυφώνεται με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Συντάγματος, σήμερα, στις 18.00. Το έλατο φωτίζεται με περισσότερο από 40.000 λαμπάκια, μήκους 5 χλμ. και διακοσμείται με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια.

25 Δήμαρχοι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στη γιορτή μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη μεταφέροντας ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης . Στη Μουσική εκδήλωση της βραδιάς συμμετέχει η Τάμτα σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band. Παρουσιαστές της βραδιάς το επιτυχημένο δίδυμο, Φώτης Σεργουλόπουλος κα Τζένη Μελιτά.

Σήμερα όμως ζωντανεύει και ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ στις 7 μέσα από μια λαμπερή γιορτή, όπου κυριαρχεί το φως και η μουσική, με παρουσιάστρια τη Νάντια Κοντογεώργη. Το Παγοδρόμιο ανοίγει τις πόρτες του και η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τραγουδά εορταστικές μελωδίες. Η μουσική βραδιά ολοκληρώνεται με τις Chórεs της Μαρίνας Σάττι, υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Φρανσίσκο Νούνεζ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα