back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Αποδόθηκε η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της Ολυμπίας οδού στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών μετά την πτώση βράχων στο οδόστρωμα. Κλειστή παραμένει μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ο πατέρας Αντώνιος “εξωστρακίστηκε “ από το σπίτι του σύμφωνα με το δικηγόρο του Θρασύβουθλο Κονταξή ο οποίος σε δηλώσεις του σήμερα έκανε λόγο για αβυσσαλέο μίσος από πλευράς της Εκκλησίας της Ελλάδος για το έργο της “Κιβωτού”. Ο κ. Κονταξής μίλησε επίσης για “εκλογική αγωνία” της κυβέρνησης και “εγκάθετο” Διοικητικό Συμβούλιο. Υποστήριξε δε πως δεν υπάρχει καμία κατηγορία εις βάρος του πατέρα Αντωνίου ούτε έχει κληθεί κανείς εκ των κατηγορουμένων όπως γράφεται.

Η Ρωσία «δεν θα δεχθεί» το πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου και εξετάζει πώς θα απαντήσει, δήλωσε σήμερα το Κρεμλίνο, απαντώντας σε μια συμφωνία των δυτικών δυνάμεων που έχει στόχο να περιοριστεί μια κρίσιμη πηγή χρηματοδότησης του πολέμου που διεξάγει η Μόσχα στην Ουκρανία. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως «Δεν θα δεχθούμε αυτό το ανώτατο όριο», την ίδια ώρα που οι λεπτομέρειες της συμφωνίας πρόκειται να δημοσιευθούν αύριο, στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην περιοχή του Πειραιά με καθ’ ομολογίαν δράστη έναν 25χρονο, ο οποίος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και δήλωσε ότι σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του στο διαμέρισμά τους. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν την άτυχη κοπέλα σε λίμνη αίματος, θανάσιμα τραυματισμένη στο κεφάλι, πιθανότατα από πυροβολισμό. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι κατάγεται από την Αλβανία.

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει και η επέκταση της Γραμμής 2 του Μετρό προς το Ίλιον, που αναμένεται με την ολοκλήρωση του η εκτιμώμενη απόσταση έως το Σύνταγμα να διαρκεί 20 λεπτά, ενώ η διαδρομή προς Ομόνοια περίπου 15 λεπτά. Τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου.

 

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία η σημερινή . «Κανένας δεν πρέπει να μένει πίσω». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν τα άτομα με αναπηρία για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των κινδύνων που ελλοχεύουν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης φυσικών καταστροφών και αυτό είναι και το μήνυμα που χρησιμοποιεί το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την αναβάθμιση της γραμμής 112 μια και βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης από την Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, η δημιουργία καταλόγων καταγραφής των ατόμων με αναπηρία σε κάθε δήμο της Ελλάδας

Στην εξιχνίαση δυο περιπτώσεων ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. από αλλοδαπό άνδρα στις περιοχές της Δάφνης και της Ηλιούπολης. Ένα από τα θύματά του κατέληξε ενώ το άλλο τραυματίστηκε βαριά. Επιπλέον είχε κλέψει και μια μοτοσικλέτα.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Στα νοκ αουτ παιχνίδια για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ:

Ολλανδία – Ηνωμένες Πολιτείες 3-1 τελικό

στις 21:00 Αργεντινή – Αυστραλία.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις για αύριο στην Αττική παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα