back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Παναγιωτίδου: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χαράς του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Διαβάστε επίσης

Με τη συμμετοχή 36 Πρεσβειών, το 22ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του μη κερδοσκοπικού Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», φιλοξενείται αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού.

Σκοπός του, όπως τόνισε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαρία Παύλου η πρόεδρος του Σωματείου Γιάννα Παναγιωτίδου, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου , της οδού Καλυψούς 8, στον Κεραμεικό αλλά και για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Σωματείου.

«Ευελπιστούμε να φτιάξουμε ένα κτίριο φροντίδας και αγάπης όπου τα παιδιά θα περνούν το χρόνο τους εκεί, θα παρακολουθούν υποστηρικτικά μαθήματα, λογοθεραπείες, ενώ θα υπάρχει και συμβουλευτική για τους γονείς. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση των παιδιών γιατί ενδεχομένως είναι ο μόνος τρόπος να καλυτερέψουν τη ζωή τους και δημιουργήσουν το μέλλον τους», επισήμανε.

Αναφερόμενη στο χριστουγεννιάτικο bazaar , σημείωσε: «Διοργανώνουμε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χαράς, μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με την πολύτιμη συμμετοχή πολυάριθμων πρεσβειών, με γεύσεις, μουσικές, χορό, ήθη και έθιμα από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μας μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους καθώς θα βρουν ρούχα, παπούτσια, βιβλία και τοπικά προϊόντα από κάθε πρεσβεία σε πολύ καλές τιμές, γιατί ότι υπάρχει σε αυτό το bazaar είναι δωρεά από τα μέλη μας, από ιδιώτες και εταιρίες».

Σύμφωνα με την κ. Παναγιωτίδου, το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», στα 35 χρόνια δράσης του, έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και ανακούφιση σε πολλά παιδιά και αγωνίζεται προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των περίπου 350 παιδιών και των οικογενειών τους που φροντίζει κάθε μήνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα