back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι Φίλοι του Παιδιού διοργανώνουν το 22o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Διαβάστε επίσης

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για 22η χρονιά, με την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους.

Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.

Οι Πρεσβείες συμμετάσχουν στο Bazaar, μέχρι τώρα, είναι οι: Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φιλιππίνες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα